tekstBloubLouNederlands

Creativiteit

Creativiteit

Een vakantie op Curaçao biedt veel mogelijkheden. De combinatie van zon en heerlijke temperatuur levert veel ideeën op om de tijd op het eiland door te komen.

Zonnen, zwemmen, snorkelen, duiken, dansen, wandelen, kajakken, mountainbiken, windsurfen, kitesurfen, parachutespringen, bergbeklimmen, musea bezoeken, terrasje pakken, culinair laten verwennen, casino bezoeken, schepen kijken, shoppen, zeilen, zeevissen, zwemmen met dolfijnen, cocktails drinken, happy-hours langsgaan, lezen, schilderen, schelpen zoeken, motorboot huren, quad rijden door de wildernis, motorrijden, krioyo eten, kortom, eindeloos veel mogelijkheden!

Gasten van ons voegden aan dit rijtje nog iets nieuws toe: mobile maken van drijfhout en koraalstenen.

De kusten van Curaçao liggen bezaaid met stukken afgestorven koraal. Ook veel drijfhout dat door de stroming op de kusten aanspoelt.

Sommige stukken koraal bevatten van nature een gaatje om bijvoorbeeld een draadje doorheen te steken. Nog wat creativiteit erbij en van het hout en de stenen maak je een mooi en evenwichtig mobile!

Marja en Jan, hartelijk dank voor jullie creatieve bijdrage!!

P1010813 bwP1010815 bwP1010814 bw

Een andere creativiteit hier op het eiland is Gladys Art. Gladys schildert op drijfhout. Voor klanten schildert zij in opdracht alles: naambordjes, logo’s, of zomaar iets kleurrijks met tekst.

Gladys heeft voor ons drie bordjes geschilderd; het waarschuwingsbord bij het zonnedek voor gladheid wanneer de tegels nat zijn, en de twee naambordjes voor onze appartementen.

Op de twee laatstgenoemde komen we binnenkort nog terug!

P1010818 bw

primi sui motori con e-max
e-max.it: your social media marketing partner

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

ReserverenButton-2

 

 

WEBLOG

  • Kleurenpracht in onze tuin

    In alle opzichten leven wij op een kleurrijk eiland. De mensen, hun cultuur, de natuur, de stad,...

    Lees meer...

FOTO ALBUM

Locatie

Het complex ligt ten oosten van Willemstad in een van de betere wijken op het eiland, door zijn geweldig mooie ligging hebben ook een aantal grotere resorts zoals o.a. Chogogo en Papagayo resort, hier hun locatie gevonden.

Lees meer..

Contactgegevens

Appartementen BlouBlou Curaçao
Kaya Damasco 56
Jan Thiel / Willemstad
Curaçao

Telefoon: 005999 6620015 (Roel)
                005999 6823775 (Alja)
Mail: info@bloublou.nl 

 

Contactformulier

salamander bloublou small1