tekstBloubLouNederlands

artikelbovenhoekjefinalVoorwaarden

 

Gasten worden geacht onderstaande voorwaarden te kennen en te begrijpen op het moment van aanname van de sleutels van de gehuurde bungalow en/of gastenverblijf.

 

salamander bloublou small1

AANKOMST, VERTREK EN MINIMUMVERBLIJF
U kunt elke dag aankomen of vertrekken. Zoals eerder aangegeven geldt een minimumverblijf van 5 nachten. De aankomsttijd is 15.00 uur of later; wij vragen u de accommodatie uiterlijk om 11.00 uur te verlaten om gelegenheid te geven de accommodatie voor de volgende gasten tijdig schoon te maken. Alleen wanneer er niet direct aansluitend is verhuurd kan in overleg met verhuurder een andere vertrektijd worden afgesproken.

GEBRUIK VAN DE ACCOMODATIE
De accommodatie is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf. U wordt geacht rekening te houden met de opvattingen zoals deze voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Dit betekent o.a. dat geen sprake mag zijn van overlast voor buurtbewoners (in wat voor vorm dan ook), naakt of topless zonnen en/of het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zal zijn (tenzij u tevoren schriftelijke toestemming van de verhuurder heeft gekregen). Raadpleeg bij twijfel vooraf de verhuurder. Inventaris mag niet buiten het terrein meegenomen worden, met uitzondering van strandlakens (service) en koelbox, die u na gebruik uiteraard wel weer mee terug neemt naar de bungalow.
 

OPTIE en/of RESERVERING, BETALING EN WAARBORGSOM
Voordat u reserveert, kunt u een optie nemen. In deze periode heeft u dan de gelegenheid vluchten te regelen. Gedurende de optieperiode wordt de accommodatie niet aan iemand anders toegezegd. De lengte van de optieperiode is afhankelijk van de vraag naar beschikbaarheid en wordt tevoren met u afgesproken; veelal gaat het om een week. De optie vervalt na deze termijn automatisch als wij geen bericht van u hebben ontvangen.
Gelijktijdig met de boekingsbevestiging zenden wij u de factuur toe. Binnen 2 (twee) weken na factuurdatum dient de aanbetaling te zijn voldaan op onze bankrekening.
De aanbetaling bestaat uit de borgsom plus 175 euro, en wordt bijgeschreven op onze ING bankrekening. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen is de boeking definitief. U krijgt na ontvangst van ons een bevestiging.

Het restantbedrag van de factuur dient 4 (vier) weken voor aankomst te zijn bijgeschreven op onze zakelijke bankrekening bij de Vidanova Bank op Curaçao.
Zie ook het onderdeel betaalinstructie.
De borgsom wordt gelijktijdig met het huurbedrag en de toeristenbelasting aan u gefactureerd.

Na afloop van het verblijf storten wij de borgsom weer terug op uw bankrekening en verrekenen daarmee de kosten voor het verbruik van water en elektriciteit en de kosten van de eindschoonmaak.
Zie ook het onderdeel Prijzen zijn exclusief op de pagina Prijzen en reserveren.

BETAALINSTRUCTIE
Aanbetaling: het bedrag van de aanbetaling wordt overgemaakt op bankrekening NL81INGB0005752602 (BIC : INGBNL2A) ten name van A.J. Nienhuis-van den Broeck onder vermelding van het factuurnummer.
Restantbedrag: dit bedrag wordt overgemaakt via de Citco Bank, bankrekening NL57CITC0635990490 ten name van Citco Bank Nederland N.V.. Vervolgens dient u bij de betaalopdracht via internetbankieren/app bij het veld Omschrijving de volgende tekst te vermelden: Further credit Vidanova Bank Swiftcode CITCCWCC Beneficiary name Appart BlouBlou Curacao Accountnumber 3001162788 Ref  (uw factuurnummer).
Deze tekst, in blauw aangegeven, kunt u eenvoudig overnemen door deze te selecteren, met Ctrl-C te kopiëren, en vervolgens bij het onderdeel Omschrijving in internetbankieren/app te plakken met Ctrl-V. Mocht dit niet mogelijk zijn in uw internetbankieren app, dan zult u helaas deze tekst moeten intikken. Denk aan uw factuurnummer die achter Ref.: moet worden ingevuld.
Deze vorm van betalen is voor u kostenloos.
Houdt er rekening mee dat het overmaken naar de Vidanova Bank ongeveer 3 werkdagen duurt.
Zodra de betalingen door ons zijn ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging.

 

AANSPRAKELIJKHEID VERHUURDER
De verhuurder is niet aansprakelijk voor:

 • Diefstal, schade of verlies van uw eigendommen tijdens de huurperiode van de bungalow/gastenkamer;
 • Ongevallen van gasten, of mee verblijvende gasten, buiten of op het terrein van Appartementen BlouBlou Curaçao, inclusief het zwembad;
 • Tijdelijke storingen aan apparatuur in en om de accommodatie en tijdelijke storingen in stroom of water- voorziening;
 • Overmacht van welke aard dan ook;
 • Kennelijke fouten gemaakt door de gasten van welke aard dan ook;
 • (overlast van) bouwactiviteiten buiten het gehuurde perceel.
 • Bij het aanvaarden van de bungalow/gastenverblijf (aanname sleutels) gaat huurder met bovenstaande en overige voorwaarden volledig en uitdrukkelijk akkoord.


AANSPRAKELIJKHEID HUURDER
De huurder is tijdens de huurperiode aansprakelijk voor door hem toegebrachte schade aan de bungalow/gastenkamer, het zwembad, de tuin of aan de inboedel. Schades dienen altijd gemeld te worden, ook als deze door de gast zelf hersteld (kunnen) worden. Zelf herstellen is niet toegestaan. Indien de schade door uw toedoen is veroorzaakt, brengen wij de reparatie/vervangingskosten in rekening. Ouders/verzorgers zijn volledig verantwoordelijk voor eigen of mee verblijvende kinderen, die zich ook op het terrein, in en rond het zwembad van Appartementen BlouBlou Curaçao, ophouden.


VERZEKERINGEN
De verhuurder heeft het huis en de aan verhuurder toebehorende inventaris verzekerd tegen de gebruikelijke risico's en op de gebruikelijke condities bij een lokale verzekeringsmaatschappij. De aan de gasten toebehorende goederen zijn niet verzekerd. Wij raden u aan zelf een goede reisverzekering af te sluiten. Wij raden u ook aan een annuleringskosten-verzekering af te sluiten. Zie onze annuleringsvoorwaarden bij Prijzen en Reserveren.
 

ALARM
De accommodaties zijn voorzien van een goed werkende alarminstallatie. De gast is verplicht deze te gebruiken indien de woning door alle personen wordt verlaten. De gast is bekend met het feit dat, indien het alarm niet blijkt te zijn gebruikt, alle schade door diefstal en inbraak voor zijn rekening komt. Ook de schade aan inventaris en bungalow/gastenkamer die de verhuurder lijdt.

ACHTERLATEN VAN DE ACCOMODATIE BIJ VERTREK
Belangrijk is hoe u de bungalow/gastenkamer (en dan met name de keuken in de bungalow) bij vertrek achter hoort te laten. De eindschoonmaak is inclusief, maar de apparatuur in de keuken dient in principe schoon te worden achtergelaten. De gast is verantwoordelijk voor het afval dat hij achterlaat. Het gebruik van een vuilcontainer is gratis. Afval mag niet buiten een container worden aangeboden cf. de wetgeving op Curaçao.

Vraagt u de verhuurder hier even naar.

ROKEN, DRUGS EN ALCOHOL

ROKEN
Op Curaçao leeft u buiten. Daar kunt u natuurlijk uw rokertje opsteken. Houd er rekening mee dat buiten roken brandgevaarlijk kan zijn door de droogte op Curaçao. Mede ten behoeve van vele medehuurders, verzoeken wij u dringend in de accommodatie niet te roken.

DRUGS
Het gebruik van drugs en/of geestverruimende middelen, in wat voor vorm dan ook, is niet toegestaan. Bij geconstateerde overtreding kan de huurovereenkomst met onmiddellijke ingang door de verhuurder worden beëindigd.

ALCOHOL
Wij verzoeken u dringend bij het nuttigen van alcoholische dranken dusdanige hoeveelheden te vermijden waarbij overlast voor de buren zou kunnen ontstaan. Bij klachten van omwonenden kan de huurovereenkomst met onmiddellijke ingang door de verhuurder worden beëindigd.


BEHEER
De bungalows en gastenkamer vallen onder ons eigen beheer.

Houdt u er rekening mee dat de accommodatie wekelijks schoongemaakt wordt, de tuin wordt onderhouden en er soms acute reparaties moeten plaatsvinden. Hierdoor kan het voorkomen dat door ons ingehuurd personeel het verblijf moet betreden. Dit doen wij uiteraard in overleg met u, zodat u tevoren weet wanneer u dit mag verwachten. Wij vragen om uw begrip hiervoor. In verreweg de meeste gevallen hoeft u daar uiteraard niet voor thuis te blijven.

HUISDIEREN
Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

primi sui motori con e-max
e-max.it: your social media marketing partner

ReserverenButton-2

 

 

Zoover 2017 award

WEBLOG

 • S(tand) U(p) P(eddeling) op Het Spaanse Water

  Op Curaçao kan er op het prachtige Spaanse Water worden gesupt.Een vrij nieuw fenomeen dat is...

  Lees meer...

FOTO ALBUM

Locatie

Het complex ligt ten oosten van Willemstad in een van de betere wijken op het eiland, door zijn geweldig mooie ligging hebben ook een aantal grotere resorts zoals o.a. Chogogo en Papagayo resort, hier hun locatie gevonden.

Lees meer..

Contactgegevens

Appartementen BlouBlou Curaçao
Kaya Damasco 56
Jan Thiel / Willemstad
Curaçao

Telefoon: 005999 6620015 (Roel)
                005999 6823775 (Alja)
Mail: info@bloublou.nl 

 

Contactformulier

salamander bloublou small1