tekstBloubLouNederlands

TIPS

 

 

NaarCuracao logo v e 350x150

Als je informatie over Curaçao zoekt is NaarCuraçao.com een complete site die uitvoerig het eiland beschrijft als je er op vakantie wilt gaan of naar toe wilt emigreren, Hieronder twee linken die je direct kan gebruiken om trips naar Klein Curaçao en vliegtickets te reserveren of te boeken;

Klein Curaçao

klein curacao boottocht 340x227Klein Curaçao is een onbewoond eiland op zo'n 12 km ten oosten van Curaçao. Een heerlijk eilandje dat elke toerist wel gezien moet hebben. Behalve lekker genieten op het lange en witte strand kun je ook een wandelingetje maken naar de oude vuurtoren of de aangespoelde scheepswrakken. Er is vrijwel geen golfslag dus relaxen in zee is ook echt genieten. Vergeet niet je snorkelset mee te nemen, want je ziet hier de mooiste vissen en waarschijnlijk kom je ook nog wel een zeeschildpad tegen. Er zijn verschillende boten die een dagtocht naar Klein Curaçao aanbieden. Als je met de Cool Runnings catamaran gaat dan kun je opstappen bij de rotonde vlakbij Blou Blou. 
Klik hier voor informatie en om te reserveren.

Vliegtickets

Vliegtickets van KLM en TUI naar Curaçao kun je via NaarCuraçao.com handig reserveren en boeken. Dat geldt uiteraard ook voor de aanbiedingen.   

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -                                              

Auto verhuur

Op Curaçao is het aan te raden een auto te huren gedurende uw verblijf. Vanaf Appartementen BlouBlou Curaçao kunt u lopend naar Jan Thiel Beach en de supermarkt (kleine Albert Heijn), maar vanwege de temperatuur en overige afstanden op het eiland is het raadzaam om een auto tot uw beschikking te hebben. De auto staat bij BlouBlou op een afgesloten parkeerterrein. Andere gasten gingen u al voor met het huren van een auto bij Niels en Berny Verwoerd van www.huurauto-curacao.com. Twee jonge ondernemers waar service voorop staat. De auto’s zijn relatief nieuw, niet ouder dan 3 jaar. Ze zijn allrisk verzekerd, dus hoeven er niet allerlei verzekeringen extra worden afgesloten. Wel heeft u de optie het eigen risico volledig af te kopen. Niels komt de auto brengen en haalt deze aan het eind van uw huurperiode weer op. Hij beschikt over een pin automaat welke hij bij aflevering van de auto mee neemt en u de betaling op kunt verrichten.
De auto is gemakkelijk te boeken via hun website (zie link hier boven), en ook bij vragen staan zij u graag te woord.

logo Verwoerd 300 x 150LVT14397 bw 340 x 227

primi sui motori con e-max
e-max.it: your social media marketing partner

ReserverenButton-2

 

 

WEBLOG

  • Stukje "oerbos" vlakbij

    Op nog geen anderhalve kilometer van Appartementen BlouBlou Curaçao ontdekten Alja en ik een nieuw...

    Lees meer...

FOTO ALBUM

Locatie

Het complex ligt ten oosten van Willemstad in een van de betere wijken op het eiland, door zijn geweldig mooie ligging hebben ook een aantal grotere resorts zoals o.a. Chogogo en Papagayo resort, hier hun locatie gevonden.

Lees meer..

Contactgegevens

Appartementen BlouBlou Curaçao
Kaya Damasco 56
Jan Thiel / Willemstad
Curaçao

Telefoon: 005999 6620015 (Roel)
                005999 6823775 (Alja)
Mail: info@bloublou.nl 

 

Contactformulier

salamander bloublou small1