tekstBloubLouNederlands

Eric en Annemiek: Vakantie Curacao sept. 2020

Vakantie Curaçao en verblijf bij BlouB­lou ! Een fantastische plek, heerlijk rustig, mooie Bungalow op een mooie locatie, ​Jan Thiel. Hartelijk welkom geheten door de hele vriendelijke eigenaa­rs, ​ Roel en Alja en niet te vergeten de altijd waakse hond Pien. Wij komen hier al voor de 5e keer, dat zegt toch genoeg hoe fijn en vertrouwd het hier is bij Roel en Alja. Bungalow altijd ne­tjes en schoon en al­les volgens de gelde­nde regels . Curaçao is momente­el code geel, je kunt dus gewoon heen! Wij zijn geweest en het was fijn, onda­nks dat we eerst twi­jfelde om te komen zijn we toch blij dat we geweest zijn. Je kunt gewoon naar de stranden, resta­urants, wel reserver­en. In de supermarkt draagt iedereen een mondkapje. En verder houd ied­ereen gewoon netjes rekening met elkaar. We hopen dat het volgend jaar voor ons de 6e keer mag lukken om te komen! ​ Bedankt Roel en Al­ja voor de gerustste­lling die jullie ons gegeven hebben om toch ​Vakantie te ko­men vieren op Curaçao bij BlouBLou.​ Hartelijk groet, Eric en Annemiek


donderdag 22 oktober 2020
Chadé: Thuiskomen

Bij Roel en Alja voelt het letterlijk als thuiskomen. Ze maken altijd tijd voor een praatje en delen graag de mooie plekken op het eiland. De gastvrijheid verdient meer dan een dikke 10! Ik blijf terugkeren naar BlouBlou en hoop dat ik dat nog lang kan doen, jullie zijn top!


vrijdag 02 oktober 2020
Dick en Dorien: Topvakantie

Wat een heerlijke plek om te vertoeven. Plek en appartement laten niets te wensen over. Voor tips en wetenswaardigheden kun je altijd bij Roel en Alja terecht en zo gastvrij. Wat hebben we genoten van jullie plek en het eiland. Wij hopen zeker weer terug te komen.


woensdag 15 april 2020
Berty Vos: Hartelijkheid kent geen tijd

Redelijk onverwacht weer aangeklopt bij Alja en Roel. 4 jaar na dato van het vorige bezoek binnenkomen en worden verwelkomt met een warmte en enthousiasme als bij naaste familie. Het was weer heerlijk bij hen te vertoeven. Terugkomen is thuiskomen!


donderdag 12 maart 2020
Anja en Andre: Top locatie

Wij komen al jaren rond de jaarwisseling op Cura en aankomende december verblijven we voor de derde keer bij Roel en Alja. De bungalow is erg gezellig ingericht en de bedden slapen heerlijk in combinatie met de airco. Roel en Alja zijn uitstekende gastheer/vrouw. Ook zijn wij bijzonder gesteld op de hond Pien, die altijd de wacht houdt. We kijken dus weer enorm uit naar ons aankomende verblijf. Groet Andre en Anja


donderdag 12 maart 2020
Bert en Jet: vakantie Bloublou

Wederom een bezoek gebracht aan onze favoriete vakantiebestemming. Vele gasten hebben het er naar hun zien wat bleek tijdens het boeken voor 2021. Het is gelukt om toch nog twee weken te boeken en een week bij vrienden te verblijven. Voor de zekerheid ook maar vast geboekt voor 2022. Het blijft een top locatie en de gastheer en dame zijn geweldig. Het is een aanrader. Wij kijken nu al uit naar 2021. Roel en Alja bedankt voor de fijne vakantie die wij weer bij jullie hebben gehad. Groet Bert en Jet.


donderdag 12 maart 2020
Tim, Sabrine en Noa: Heerlijk genoten!

Eind oktober voor 2 weken verbleven in Bloublou. Wat hebben we het lekker gehad. Hele fijne locatie en een heerlijk zwembad. De kamer is netjes en schoon, regelmatig schone handdoeken. De aanwezigheid van een wasmachine is erg fijn. Roel en Alja, bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben ons erg thuis gevoeld.


woensdag 15 januari 2020
Erwin : Top verblijf

De tweede keer dat we bij Roel en Alja mochten verblijven. 3 weken lang deze keer. Het voelde als thuiskomen en alles was weer perfect geregeld. We hebben genoten bij Blou Blou. Roel en Alja bedankt wederom


zondag 12 januari 2020
Annemiek: Top verblijf !!

September 2019 waren wij weer op onze fantastische verblijf BlouBlou voor een heerlijke vakantie. Eigenaars Roel en Alja zijn ontzettende vriendelijke, hartelijke mensen . Bungalows zijn ruim, schoon en op een mooie locatie. Kortom fantastisch. Wij komen daarom ook elk jaar weer terug.


zondag 12 januari 2020
Annemiek en Eric : Fantastisch verblijf BlouBlou

Wij zijn afgelopen september voor de 5x bij Roel en Alja te gast geweest. En nog steeds bevalt het ons prima, en wel zo dat we voor dit jaar ook weer hebben geboekt. Roel en Alja bedankt


dinsdag 07 januari 2020
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding

ReserverenButton-2

 

 

WEBLOG

  • Onze mooie groene natuur

    Vanochtend, donderdag 19 november 2020, zijn Alja, Pien en ik gaan wandelen door onze mooie...

    Lees meer...

FOTO ALBUM

Locatie

Het complex ligt ten oosten van Willemstad in een van de betere wijken op het eiland, door zijn geweldig mooie ligging hebben ook een aantal grotere resorts zoals o.a. Chogogo en Papagayo resort, hier hun locatie gevonden.

Lees meer..

Contactgegevens

Appartementen BlouBlou Curaçao
Kaya Damasco 56
Jan Thiel / Willemstad
Curaçao

Telefoon: 005999 6620015 (Roel)
                005999 6823775 (Alja)
Mail: info@bloublou.nl 

 

Contactformulier

salamander bloublou small1