tekstBloubLouNederlands

artikelbovenhoekjefinalFaciliteiten

salamander bloublou small1WIFI
In alle verblijven kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi. Er wordt snel internet aangeboden via glasvezelkabel. De betrouwbaarheid van het digitale netwerk op Curaçao is redelijk. Hou er wel rekening mee dat er een storing kan optreden.

EINDSCHOONMAAK
De eindschoonmaak wordt door ons verzorgd. Wij brengen hier 45 euro per appartement voor in rekening.
Voor de eindschoonmaak van het gastenverblijf brengen wij 30 Euro in rekening. Deze kosten worden aan het eind van uw verblijf verrekend met de borgsom.

ZWEMBAD
Het gebruik van het zwembad is uitsluitend voor onze gasten en op eigen risico. Vanaf 08:00 uur tot ongeveer 22:00 uur (tijdstip waarop het zwembadlicht uit gaat), kunt u hiervan gebruik maken. Zwemmen in de avond tot 22:00 uur is toegestaan mits er geen geluidsoverlast voor de directe omgeving plaatsvindt. Indien u gasten uitnodigt die gebruik van het zwembad willen maken, dient u dit vooraf aan ons te melden,
Het zwembad is ongeveer 1,65 meter diep.
Ouders/verzorgers met kinderen die niet kunnen zwemmen, zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen!

PARKEREN
Voor ieder appartement en de gastenkamer is voor gasten op eigen terrein 1 parkeerplaats gratis beschikbaar. Indien u gasten uitnodigt dan kunnen zij buiten het hek aan de openbare weg parkeren.

EXTRA LAKENSET
Wekelijks worden de lakensets van de bedden verwisseld. Dit is in de huurprijs inbegrepen. Wanneer u tussentijds een extra verschoning wilt, is dit mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per verschoning en verrekenen wij achteraf met de borgsom. Voor het kinderbed is dit gratis.

OPHAAL- EN WEGBRENG SERVICE VLIEGVELD HATO
Graag halen wij u bij aankomst van het vliegveld op en na afloop van de vakantie brengen wij u weer terug. Voor deze service brengen wij 15 euro per persoon in rekening, voor ophalen en wegbrengen. Kinderen jonger dan 4 jaar worden gratis vervoerd. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit bij uw reservering aangeven.

BOODSCHAPPENSERVICE
Als u het fijn vindt dat wij de eerste boodschappen voor u halen, dan is dat ook mogelijk. U kunt dat bij de boeking opgeven en wij zorgen er voor dat ze aanwezig zijn bij uw aankomst. Het gaat hierbij om de boodschappen voor de eerste avond en volgende ochtend. Dit wordt tegen kostprijs met u afgerekend, waarbij u kunt kiezen dit direct contant te doen of achteraf via de borgsom.
U wordt verzocht ons uiterlijk een week voor aankomst het boodschappenlijstje toe te zenden.

VERHUUR VAN STRANDLAKENS

Om ruimte te besparen in uw koffers bieden wij een strandlaken service aan.
Voor 1 euro per persoon per dag kunt u van ons een strandlaken huren die u kunt gebruiken voor op het strand.
U wisselt het strandlaken om de 3 dagen in voor een schoon exemplaar. U kunt apart opgeven voor hoeveel personen, en voor welke periode deze service voor u geldt. In het “Opmerkingen” veld van het Reserveringsformulier kunt u dit opgeven.

WASMACHINE
Voor onze gasten is een wasmachine beschikbaar. Deze bevindt zich achter het zonneterras. De was kan opgehangen worden achter bungalow C Alegria. Het gebruik van de wasmachines is gratis.
Stem eventueel het gebruik af met de andere gasten indien gelijktijdig gewassen moet worden.

STRANDEN
De stranden van Jan Thiel Beach liggen op circa 15 minuten loop afstand van onze appartementen. Het strand aan de Caracasbaai op iets minder dan 15 minuten loop afstand. Dat geldt ook voor het watersportcentrum en diverse restaurants en bars aan Het Spaanse Water.

WANDELEN
Naast onze appartementen liggen de zoutpannen van Jan Thiel. Een natuurgebied rond de lagune Jan Thiel dat een half open verbinding heeft met de Caraïbische Zee. Hier kunt u heerlijk wandelen. Als u na de zoutpannen langs de kust verder loopt naar het westen bereikt u Seaquarium Beach.

DUIKEN
In de omgeving zijn schitterende duikspots aanwezig. Curaçao beschikt totaal over meer dan 60 unieke duikspots verspreid langs het eiland. Graag adviseren wij u hierbij.

KINDEREN

salamander bloublou small1

Tot 3 jaar: 

Voor kinderen tot 3 jaar is het mogelijk in de slaapkamer een kinderbedje (60 x 120 cm) bij te plaatsen, inclusief beddengoed. Ook is een kinderstoel beschikbaar. Dit is gratis en wij hebben hiervan totaal twee sets voorhanden. Hierbij geldt dat de kinderen uiteraard nog in een kinderbed moeten passen.

3 tot 8 jaar:

 

                          8 tot 15 jaar

Er kan in de slaapkamer een groot bed bijgeplaatst worden. U betaalt hiervoor 7,50 euro per nacht extra. Dit bijplaatsen gaat wel ten koste van de bewegingsruimte in de slaapkamer. Houdt u hier rekening mee.

Er kan in de slaapkamer een groot bed bijgeplaatst worden. U betaalt hiervoor 15 euro per nacht extra.

Vanaf 15 jaar:

Worden door ons als volwassenen gezien. Bestaat uw gezelschap uit bijvoorbeeld 2 volwassenen en 2 kinderen vanaf 15 jaar, dan kunt u 2 appartementen, of 1 appartement plus gastenkamer huren, indien beschikbaar.

 AUTOHUUR
Appartementen BlouBlou Curaçao zend met de boekingsbevestiging een lijst toe met daarop een aantal auto verhuurbedrijven die wij kunnen aanbevelen. Ook zijn wij in 2018 een partnerschap aangegaan met Autohuur Curaçao.. Zij leveren vanaf 33,50 euro een betrouwbare auto, inclusief verzekering, en brengen en halen de auto weer op bij BlouBlou.

 

primi sui motori con e-max
e-max.it: your social media marketing partner

ReserverenButton-2

 

 

Zoover 2017 award

WEBLOG

  • S(tand) U(p) P(eddeling) op Het Spaanse Water

    Op Curaçao kan er op het prachtige Spaanse Water worden gesupt.Een vrij nieuw fenomeen dat is...

    Lees meer...

FOTO ALBUM

Locatie

Het complex ligt ten oosten van Willemstad in een van de betere wijken op het eiland, door zijn geweldig mooie ligging hebben ook een aantal grotere resorts zoals o.a. Chogogo en Papagayo resort, hier hun locatie gevonden.

Lees meer..

Contactgegevens

Appartementen BlouBlou Curaçao
Kaya Damasco 56
Jan Thiel / Willemstad
Curaçao

Telefoon: 005999 6620015 (Roel)
                005999 6823775 (Alja)
Mail: info@bloublou.nl 

 

Contactformulier

salamander bloublou small1