tekstBloubLouNederlands

artikelbovenhoekjefinalFaciliteiten

salamander bloublou small1WIFI
In alle verblijven kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi. Er wordt snel internet aangeboden via glasvezelkabel. De betrouwbaarheid van het digitale netwerk op Curaçao is redelijk. Hou er wel rekening mee dat er een storing kan optreden.

EINDSCHOONMAAK
De eindschoonmaak wordt door ons verzorgd. Wij brengen hier 45 euro per bungalow voor in rekening.
Voor de eindschoonmaak van het gastenverblijf brengen wij 30 Euro in rekening. Deze kosten worden aan het eind van uw verblijf verrekend met de borgsom.

ZWEMBAD
Het gebruik van het zwembad is uitsluitend voor onze gasten en op eigen risico. Vanaf 08:00 uur tot ongeveer 22:00 uur (tijdstip waarop het zwembadlicht uit gaat), kunt u hiervan gebruik maken. Zwemmen in de avond tot 22:00 uur is toegestaan mits er geen geluidsoverlast voor de directe omgeving plaatsvindt. Indien u gasten uitnodigt die gebruik van het zwembad willen maken, dient u dit vooraf aan ons te melden,
Het zwembad is 1,65 meter diep.
Ouders/verzorgers met kinderen die niet kunnen zwemmen, zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen!

PARKEREN
Voor iedere bungalow en voor de gastenkamer is er voor gasten op eigen terrein 1 parkeerplaats gratis beschikbaar. Indien u gasten uitnodigt dan kunnen zij buiten het hek aan de openbare weg parkeren.

EXTRA LAKENSET
Wekelijks worden de lakensets van de bedden verwisseld. Dit is in de huurprijs inbegrepen. Wanneer u tussentijds een extra verschoning wilt, is dit mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per verschoning en verrekenen wij achteraf met de borgsom. Voor het kinderbed is dit gratis.

OPHAAL- EN WEGBRENG SERVICE VLIEGVELD HATO
Wij kunnen u van het vliegveld ophalen en wegbrengen. Per persoon kost deze service 15 euro retour en kinderen tot 4 jaar reizen gratis mee. Als wij u ophalen staan wij in de aankomsthal aan de linkerkant voor het Italiaans restaurantje. De rit van en naar BlouBlou duurt ongeveer 20 tot 25 minuten.

BOODSCHAPPENSERVICE
Als u het fijn vindt dat wij de eerste boodschappen voor u halen, dan is dat ook mogelijk. U kunt dat bij de boeking opgeven en wij zorgen er voor dat ze aanwezig zijn bij uw aankomst. Het gaat hierbij om de boodschappen voor de eerste avond en volgende ochtend. Dit wordt tegen kostprijs met u afgerekend, waarbij u kunt kiezen dit direct contant te doen of achteraf via de borgsom.
U wordt verzocht ons uiterlijk een week voor aankomst het boodschappenlijstje toe te zenden.

VERHUUR VAN STRANDLAKENS
Om ruimte te besparen in uw koffers bieden wij een strandlaken service aan.
Voor 1 euro per persoon per dag kunt u van ons een strandlaken huren die u kunt gebruiken voor op het strand.
U wisselt het strandlaken om de 3 dagen in voor een schoon exemplaar. U kunt apart opgeven voor hoeveel personen, en voor welke periode deze service voor u geldt. In het “Opmerkingen” veld van het Reserveringsformulier kunt u dit opgeven.

NESPRESSO koffiemachine
P1060742 bw 150 x 200Als u zichzelf wilt verwennen met een heerlijk kopje koffie, dan bieden wij een NESPRESSO koffiemachine aan. U huurt deze voor 1 euro per dag.
De cups zijn verkrijgbaar op het eiland, maar wij adviseren om zelf cups vanauit Nederland mee te nemen. Dit scheelt in prijs.
Gebruik flessenwater voor het bijvullen van het reservoir.
Standaard is een snelfilter koffiezetmachine in de bungalow aanwezig. Als u kiest voor het NESPRESSO apparaat, dan halen wij het standaard koffiezetapparaat tijdelijk uit de bungalow.
Verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid omdat wij momenteel beschikken over 1 apparaat.

BLENDER

Wilt u smoothies maken of andere groente- of vruchtendrankjes? Dan kunnen wij u een blender aanbieden. U huurt deze voor 1 euro per dag.
Verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid omdat wij momenteel beschikken over 1 apparaat.

BBQ
Onze bungalows beschikken ieder over een barbecue. Het gebruik staat vrij en er mag alleen op het centrale plein tussen de bungalows en het zwembad worden gebarbecued. Onder de porches is dit niet toegestaan in verband met brand gevaar. Op de laatste dag van uw verblijf zorgt u dat de barbucue is geleegd. Schoonmaken doen wij en brengen daarvoor 15 euro in rekening.

WASMACHINE
Voor onze gasten is een wasmachine beschikbaar. Deze bevindt zich achter het zonneterras. De was kan opgehangen worden achter bungalow Alegria. Het gebruik van de wasmachine is gratis.
Stem eventueel het gebruik af met de andere gasten indien gelijktijdig gewassen moet worden.

STRANDEN
De stranden van Jan Thiel Beach liggen op circa 15 minuten loop afstand van onze accommodaties. Het strand aan de Caracasbaai op iets minder dan 15 minuten loop afstand. Dat geldt ook voor het watersportcentrum en diverse restaurants en bars aan Het Spaanse Water.

WANDELEN
Naast onze accommodaties liggen de zoutpannen van Jan Thiel. Een natuurgebied rond de lagune Jan Thiel dat een half open verbinding heeft met de Caraïbische Zee. Hier kunt u heerlijk wandelen. Als u na de zoutpannen langs de kust verder loopt naar het westen bereikt u Seaquarium Beach.

DUIKEN
In de omgeving zijn schitterende duikspots aanwezig. Curaçao beschikt totaal over meer dan 60 unieke duikspots verspreid langs het eiland. Graag adviseren wij u hierbij.

KINDEREN

salamander bloublou small1

Tot 3 jaar: 

Voor kinderen tot 3 jaar is het mogelijk in de slaapkamer een kinderbedje (60 x 120 cm) bij te plaatsen, inclusief beddengoed. Ook is een kinderstoel beschikbaar. Dit is gratis en wij hebben hiervan totaal twee sets voorhanden. Hierbij geldt dat de kinderen uiteraard nog in een kinderbed moeten passen.

3 tot 8 jaar:

 

                          8 tot 15 jaar

Er kan in de slaapkamer een groot bed bijgeplaatst worden. U betaalt hiervoor 7,50 euro per nacht extra. Dit bijplaatsen gaat wel ten koste van de bewegingsruimte in de slaapkamer. Houdt u hier rekening mee.

Er kan in de slaapkamer een groot bed bijgeplaatst worden. U betaalt hiervoor 15 euro per nacht extra.

Vanaf 15 jaar:

Worden door ons als volwassenen gezien. Bestaat uw gezelschap uit bijvoorbeeld 2 volwassenen en 2 kinderen vanaf 15 jaar, dan kunt u 2 bungalows, of 1 bungalow plus gastenkamer huren, indien beschikbaar.

 AUTOHUUR
Appartementen BlouBlou Curaçao zend met de boekingsbevestiging een lijst toe met daarop een aantal auto verhuurbedrijven die wij kunnen aanbevelen. Ook zijn wij in 2018 een partnerschap aangegaan met Huurauto-Curaçao. Zij bieden een uitstekende service en leveren vanaf 33,50 euro een betrouwbare auto, inclusief verzekering. Zij brengen en halen de auto op locatie bij BlouBlou, uiteraard in overleg met u als gast.

 

primi sui motori con e-max
e-max.it: your social media marketing partner

ReserverenButton-2

 

 

WEBLOG

  • Kleurenpracht in onze tuin

    In alle opzichten leven wij op een kleurrijk eiland. De mensen, hun cultuur, de natuur, de stad,...

    Lees meer...

FOTO ALBUM

Locatie

Het complex ligt ten oosten van Willemstad in een van de betere wijken op het eiland, door zijn geweldig mooie ligging hebben ook een aantal grotere resorts zoals o.a. Chogogo en Papagayo resort, hier hun locatie gevonden.

Lees meer..

Contactgegevens

Appartementen BlouBlou Curaçao
Kaya Damasco 56
Jan Thiel / Willemstad
Curaçao

Telefoon: 005999 6620015 (Roel)
                005999 6823775 (Alja)
Mail: info@bloublou.nl 

 

Contactformulier

salamander bloublou small1