tekstBloubLouNederlands

artikelbovenhoekjefinalBonbini!

salamander bloublou small1

 

Aanbieding!

Onze bungalow Alegria is nog beschikbaar vanaf dinsdag 22 december tot vertrek op dinsdag 5 januari 2021. In deze periode betaal je nu 67 euro per nacht in plaats van 79 euro per nacht op basis van 2 personen. Dit is exclusief 7% toeristenbelasting en 250 euro borg. Deze actieprijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Kom lekker relaxen op ons dushi eiland!

Informeer of reserveer via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of WhatsApp naar 0059996620015.

Tot ziens bij BlouBlou! 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

INFORMATIE  OVER  COVID-19  OP  CURAÇAO

Van harte welkom op Curaçao!

Vanaf 1 juli 2020 zijn personen uit Nederland en enkele andere landen met een laag tot middelmatig Covid-19 risico weer van harte welkom. Toegang tot Curaçao wordt verkregen door;
- Overhandiging/toezending NEGATIEVE uitslag PCR-test niet ouder dan 72 uur voor vertrek uit Nederland
- Online invullen van de Passenger Location Card (PLC) binnen 48 uur voor vertrek
- Online invullen van de ED-Card (immigratiekaart)
- Reisverzekering afgesloten
- Geldig paspoort die nog minsten 3 maanden geldig is na het verblijf op Curaçao

Stand van besmettingen Covid-19 op Curaçao

Sinds de laatste week van augustus 2020 zijn de besmettingen op Curaçao toegenomen. Waren het daarvoor besmettingen van niet-lokalen, nu heerst het virus ook onder de lokale bevolking. De regering van Curaçao heeft diverse maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding in te perken. Verderop leest u welke maatregelen er momenteel gelden.

Vanaf het begin van de crisis zijn op Curaçao 4 personen aan Covid-19 overleden en liggen 11 personen in het ziekenhuis (29 november 2020). In onderstaande grafiek ziet u de ontwikkeling van het totaal aantal besmettingen, het aantal personen dat is hersteld en het huidig aantal actieve besmettingen. Dit laatste bepaalt de risicograad en stijgt de laatste drie weken weer (donkerblauwe lijn).

2020 11 29

Stand t/m 29 november 2020. Bron: Gobièrnu di Kòrsou.

Wat moet ik doen voordat ik naar Curaçao afreis?

Curaçao heeft momenteel code Geel wat betekent dat u naar Curaçao kunt afreizen maar op moet letten voor eventuele risico’s. Zie ook deze link van de Nederlandse Overheid.

Belangrijk is wel dat u 2 weken voor vertrek naar Curaçao niet in een land of gebied bent geweest met een verhoogd Covid-19 risico. De PLC stelt u hierover een vraag.

Bij terugkomst uit Curaçao hoeft u NIET in verplichte quarantaine.

NaarCuracao-logo-600x237.pngOp deze handige site met heel veel informatie over Curaçao, vind je stapsgewijs alle zaken die je moet doen voordat je naar Curaçao op reis gaat. Volg de stappen en klaar ben je. Let wel op de aangegeven tips. Op onze pagina TIPS hebben wij deze site ook vermeld voor voordelige tickets en het boeken van een dagtrip naar Klein Curaçao.

Als aanvulling op de aanbieders van corona tests: HetHuisartslab .
Een individuele test kost 125 euro pp en bij een groep van 2-5 personen uit één gezin kost dit 85 euro pp.
Alja heeft in september 2020 bij hen een test afgenomen in Baarn: tijdig een afspraak gemaakt voor vrijdag 25 september om 15:00 uur, de test werd in Baarn om 15:45 uur afgenomen en zaterdagmiddag kreeg zij via WhatsApp de negatieve uitslag. Zij vloog maandagmiddag om 13:20 uur met TUI weer terug naar Curaçao.

Wat zijn de maatregelen op Curaçao?

Afstand social distancing 
2 meter

Verplicht gebruik van mondkapjes
Het dragen van een mondkapje is verplicht bij een bezoek aan supermarkten, minimarkets, toko's, winkels, bakkerijen, apotheken, ziekenhuis en klinieken, boekhandels, hardware stores, openbaar vervoer, barbershop en kapsalons en uitvaartcentra.
Bij alle andere etablissementen en organisaties wordt het dragen van een mondkapje sterk aanbevolen, maar is niet verplicht.

Avondklok 
Van 21.00 uur tot 04.30 uur.

Bijeenkomsten
Samenkomsten van meer dan 4 personen zijn niet toegestaan in openbare ruimten, inclusief de openbare weg.
Op het strand zijn samenkomsten van meer dan 4 personen niet toegestaan. Een uitzondering is alleen mogelijk voor families die ook samen onder één dak wonen.

Openbaar vervoer
Het openbaar vervoer rijdt tot 21:00 uur.

Horeca
Restaurants en bars (etablissementen) mogen open volgens hun vergunning maar moeten om 20:00 uur sluiten.
Het maximum aantal toegestane personen per etablissement is 50% van de capaciteit met een maximum van 50 personen samen.
Truk'i pans zijn open van 16:00 uur tot 20:00 uur.
Bars en restaurants gesitueerd op het terrein van hotels mogen na 21:00 uur open blijven volgens de uren van hun economische vergunning, maar alleen voor hotelgasten.

Reisverzekering 
Het is verplicht een reisverzekering af te sluiten inclusief dekking voor medische kosten in het buitenland.

Contactonderzoek/monitoring 
Op Curaçao houdt de lokale GGD de situatie goed in de gaten om zo verspreiding van het virus te voorkomen en de bezoekers en de bevolking veilig te houden. De GGD zal tijdens het verblijf, kosteloos, telefonisch contact opnemen om te informeren naar eventuele gezondheidsklachten.

Toegankelijkheid 
Er zijn geen verdere beperkingen op het eiland mits men zich houdt aan de maatregelen. Je kan je vrij over het hele eiland begeven.

Datum update: 29 november 2020.

Zodra er in de situatie op Curaçao wijzigingen optreden, zullen wij de informatie over Covid-19 actualiseren indien nodig.
Directie van Appartementen BlouBlou Curaçao is niet aansprakelijk voor onjuiste informatie, ook niet van derden.

Onze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing. Zie ook de pagina Prijzen en Reserveren, onder het kopje ANNULERING.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hartelijk welkom op de site van Appartementen BlouBlou Curaçao, uw ideale vakantieverblijf!

Sinds november 2014 verhuren wij op dit prachtige eiland twee vrijstaande bungalows. Vanaf januari 2015 is daar onze gastenkamer bijgekomen die in combinatie met één of twee bungalows ook te huur is.

Onze sfeervolle bungalows staan in de luxe wijk Jan Thiel, naast het natuurgebied Jan Thiel Zoutpannen en op circa 10 minuten lopen van de stranden Caracasbaai en Jan Thiel Beach.

 
 
 
 

LOCATIE
Onze woning met bungalows ligt ten oosten van Willemstad in een van de mooiste wijken op het eiland, en door de geweldig mooie ligging hebben ook een aantal grote resorts zoals o.a. Chogogo, Livingstone en Papagayo daar hun locatie gevonden. Ook vindt u hier de gezellige beachclub "Zanzibar", verschillende restaurants, winkeltjes, duikschool en een sportschool. Voor wie een gokje wil wagen is er ook een casino en voor de dagelijkse boodschappen een supermarkt.

Ook op loopafstand bevindt zich het Spaanse water, een baai waar veel watersport wordt bedreven, een duikschool aanwezig is en leuke restaurantjes zijn.

salamander bloublou small1De wijk Jan Thiel ligt ongeveer 25 autominuten van het vliegveld. Naar Willemstad-centrum rijdt u in 15 minuten en op 10 minuten rijden bent u bij nog meer populaire stranden zoals Seaquarium Beach waar u met dolfijnen kunt zwemmen en Mambo Beach de van oudsher populaire Beach club.

Bij Appartementen BlouBlou Curaçao vindt u alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie, binnen handbereik!

 

RESERVEREN
Kijk op de pagina PRIJZEN EN RESERVEREN voor verdere informatie, onze aanbiedingen en het reserveren van onze bungalows.

TIPS
Kijk op ook op de pagina TIPS voor voordelige tickets en goede en betrouwbare autoverhuur bedrijven.

UW GASTVROUW EN GASTHEER
P1050820 bw 480 x 360
Alja en Roel Nienhuis
Samen met onze hond Pien (mei 2016) die sinds juli 2016 ons gezelschap houdt.

 

primi sui motori con e-max
e-max.it: your social media marketing partner

ReserverenButton-2

 

 

WEBLOG

  • Onze mooie groene natuur

    Vanochtend, donderdag 19 november 2020, zijn Alja, Pien en ik gaan wandelen door onze mooie...

    Lees meer...

FOTO ALBUM

Locatie

Het complex ligt ten oosten van Willemstad in een van de betere wijken op het eiland, door zijn geweldig mooie ligging hebben ook een aantal grotere resorts zoals o.a. Chogogo en Papagayo resort, hier hun locatie gevonden.

Lees meer..

Contactgegevens

Appartementen BlouBlou Curaçao
Kaya Damasco 56
Jan Thiel / Willemstad
Curaçao

Telefoon: 005999 6620015 (Roel)
                005999 6823775 (Alja)
Mail: info@bloublou.nl 

 

Contactformulier

salamander bloublou small1