titelengels

S(tand) U(p) P(eddeling) op Het Spaanse Water

Op Curaçao kan er op het prachtige Spaanse Water worden gesupt.
Een vrij nieuw fenomeen dat is afgeleid van het surfen. Staande op een surfboard met een peddel in de hand, doorklief je het zilte nat.
P1080550 bw

SUP Curaçao organiseert diverse tours, met of zonder begeleiding. Het is gevestigd bij de Surfschool aan het Spaanse Water, even voorbij Pop’s Place (restaurant aan het water) linksaf het zandpad op. Na 100 meter zie je de gebouwen (containers) liggen.
Er is een website maar de Facebook pagina is actueler en up to date. Hier kun je ook je reservering regelen. Kosten voor 2 uurtjes suppen onder begeleiding op Het Spaanse Water zijn USD 49 ( ANG 85) per persoon.

P1080544 bw P1080568 bw

Je wordt per snelle boot overgevaren naar de andere kant van het Spaanse Water, vlakbij de Tafelberg, en daarvandaan sup je met de wind in de rug terug naar de locatie van SUP Curaçao.
Je komt door en langs prachtige mangrove bossen en maakt tussendoor een korte stop om wat te eten en te drinken. Hier zorgt de begeleider voor en deze verteld ook over wat er onderweg allemaal te zien is.
Midden op het Spaanse Water zijn er wat golven en harde wind en leer je hoe je hiermee om moet gaan om op de plank te blijven staan.

P1080581 bw

Wij hebben op 20 maart 2018 de tocht voor het eerst gemaakt en ook het fenomeen suppen leren kennen. Dat viel goed in de smaak. Als wij weer een keer willen suppen dan kan dat zonder begeleiding en wordt je gedropt op een locatie naar wens, om vervolgens daarvandaan je eigen route weer terug te suppen.
Avontuurlijk, toch?

primi sui motori con e-max
e-max.it: your social media marketing partner

ReserverenButton-2

 

 

Zoover 2017 award

WEBLOG

  • S(tand) U(p) P(eddeling) op Het Spaanse Water

    Op Curaçao kan er op het prachtige Spaanse Water worden gesupt.Een vrij nieuw fenomeen dat is...

    Read More ...

PHOTO ALBUM

Location

Our residence is located east of Willemstad, in one of the most beautiful areas on the island. Because of the incredibly beautiful surroundings, some large resorts such as Chogogo, Livingstone and Papagayo are also situated here. 

read more..

Contact

Appartementen BlouBlou Curaçao
Kaya Damasco 56
Jan Thiel / Willemstad
Curaçao

Telephone: 005999 6620015 (mobiel Roel)
                 +5999 6823775 (mobiel Alja)
Email address: info@bloublou.nl 

 

Contactform

salamander bloublou small1